Gratis bezorging vanaf 75 euro (m.u.v. België) Levertijd 1 - 2 werkdagen (indien op voorraad)

Inloggen

Klant is koning

Wachtwoord kwijt?

Winkelmand

Je winkelmandje is leeg

Nu bestellen

Cookie- en privacyverklaring

DOELEINDEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

Uitvoering van overeenkomsten

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor juridische dienstverlening en het onderhouden van de daaruit voortvloeiende relaties, inclusief bijbehorende marketingactiviteiten. Hiervoor verwerken we uw naam, telefoonnummer, emailadres, bedrijfsnaam, eventuele financiële of fiscaal relevante gegevens, en de daarbij behorende correspondentie.

Wij gebruiken deze gegevens omdat deze nodig zijn voor de overeenkomst of het sluiten of afwikkelen daarvan. Wij bewaren deze gegevens zolang als nodig om onze diensten en overeenkomsten goed uit te kunnen voeren. Daarna vernietigen wij deze, tenzij we wettelijk verplicht zijn deze langer te bewaren.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Bij het gebruik van onze website verkrijgen wij algemene bezoekgegevens. Het gaat dan om het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Wij gebruiken deze gegevens voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te pseudonismeren dan wel te anonimiseren en deze worden niet aan derden verstrekt die dat voor eigen doeleinden zouden kunnen gebruiken.

Wij gebruiken deze gegevens vanwege ons legitiem belang bij het monitoren en verbeteren van onze website. Geanonimiseerde gegevens (waarin geen persoonsgegevens meer zitten) bewaren wij zo lang als ze relevant zijn voor ons.

Cookies
Als u onze website bezoekt worden cookies geplaatst op uw pc voor verschillende doelen. Deze cookies kunnen functioneel of analytisch zijn en sommige tracken uw surfgedrag. Daarom wordt voor deze laatste type cookies uitdrukkelijke toestemming aan u gevraagd. Met de plaatsing hiervan worden persoonsgegevens verwerkt, zoals het IP-adres. Zie verderop graag onze cookieverklaring waarin we uitleggen wat deze cookies precies doen en waarom ze er zijn.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, geslacht en geboortedatum. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contact- of aanmeldformulier
Met onze contact- of aanmeldformulieren kunt u ons vragen stellen, aanvragen doen of bijvoorbeeld inschrijven voor onze trainingen en cursussen.

Met onze live chatmogelijkheid kunt u ons tevens vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij cookies, zie graag onze cookieverklaring hieronder voor meer informatie. 

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Bent u student, dan vragen wij ook de naam van uw onderwijsinstelling ter controle. Als u online betaalt, dan gebruiken wij ook de betalingsgegevens die wij van uw betalingsprovider ontvangen. Zie hierover graag de paragraaf over “Aangaan van overeenkomsten”

Wij gebruiken deze gegevens onder de grondslag overeenkomst. Wij bewaren deze informatie totdat we denken dat u tevreden bent met onze reactie. Heeft u een bestelling gedaan, dan bewaren we de informatie totdat de bestelling is afgehandeld en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaartermijn).

Als u een reactie plaatst op een artikel
Het is mogelijk om een reactie te plaatsen op de artikelen die wij op onze website publiceren. In dat geval vragen wij om uw naam en e-mailadres. Optioneel kunt u nog de (domein)naam van uw website opgeven.

Nadat uw reactie door ons is gepubliceerd, wordt deze met uw naam als afzender, en eventueel de opgegeven domeinnaam, onderaan het artikel op onze website gepubliceerd. Het e-mailadres dat u heeft opgegeven wordt nooit gepubliceerd, maar slechts gevraagd ter verificatie van de afzender. De gegevens die u aan ons via deze weg verstrekt, bewaren wij zolang het artikel online blijft. In uitzonderlijke gevallen nemen we contact met u op via de e-mail als wij vragen hebben over uw reactie of om u van een antwoord op uw reactie te voorzien.

Solliciteren voor een baan bij ons

Onder het kopje ‘werken bij iDumm Shop’ op onze website, bieden wij u de kans om te solliciteren op een van onze openstaande vacatures of te solliciteren door een open sollicitatie te sturen. Hiervoor vragen wij u de nodige informatie te verstrekken, zoals uw naam, contactgegevens, CV, cijferlijsten, (eventueel) referentiebrieven, (eventueel) diploma’s en een motivatiebrief.

Screening

Een onderdeel van de procedure is de screening, dit houdt in dat openbaar toegankelijke informatie over u online kan worden opgezocht, zoals uw social-media profielen. We kunnen gevonden informatie gebruiken tijdens het sollicitatieproces voor verdere beoordeling. Uiteraard zullen de bevindingen altijd met u worden besproken. Wij wijzen mensen niet af enkel op resultaten van een screening.

De gronden voor het verwerken van uw gegevens voor de hierboven genoemde doeleinden kunnen zijn: uw toestemming, voor zover het nodig is om uiteindelijk een overeenkomst met u aan te gaan en ons gerechtvaardigde belang om op basis van uw aanvraag te beoordelen of we u in dienst zullen nemen.

Als we hulp nodig hebben van externe HR-consultants met betrekking tot uw sollicitatie kan het zijn dat we uw gegevens naar hen doorsturen. Als uw sollicitatie relevant is voor andere aan iDumm Shop B.V. verbonden ondernemingen, dan kan het zijn dat we uw sollicitatie naar hen sturen.

Bewaartermijnen

We bewaren uw gegevens niet langer dan dat noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden. Mocht u na afloop van de sollicitatieprocedure niet in dienst treden bij iDumm Shop, dan bewaren wij de gegevens niet langer dan zes weken na beëindiging van de procedure. Zo kunnen we u alsnog benaderen als de eerdere kandidaat bij nader inzien niet geschikt blijkt. Indien u toestemming heeft gegeven om uw gegevens langer te bewaren, dan bewaren wij uw gegevens maximaal één jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure.

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierdoor ontvangt u maandelijks een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van ICT en recht en blijft u op de hoogte van producten, diensten en aanbiedingen van iDumm Shop. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.Uw e-mailadres wordt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Op het moment dat u uw abonnement opzegt, behouden wij uw gegevens op onze blokkeerlijst zodat u daarna geen mailingen van iDumm Shop meer kunt ontvangen. Dit is een standaard feature van onze maildienstverlener HubSpot. Wij vragen u, bij de inschrijving voor onze nieuwsbrieven, om uw naam, zodat wij onze nieuwsbrieven persoonlijker kunnen maken. 

Wanneer kunnen we uw persoonsgegevens delen met derden?

iDumm Shop deelt uw gegevens enkel met derden, wanneer dit op basis van de huidige wetgeving is toegestaan. Het kan voorkomen dat wij uw persoonsgegevens aan derde partijen verstrekken, omdat:

De partijen die in onze of uw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn:

Om die dienstverlening te verlenen kan iDumm Shop uw persoonsgegevens verstrekken aan partijen die zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER). iDumm Shop doet dit alleen indien er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat we een modelovereenkomst van de Europese Commissie gebruiken of afspraken maken over de omgang met persoonsgegevens. We zijn bekend met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 met implicaties voor de doorgifte van persoonsgegevens. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. We hebben privacy zeer hoog in het vaandel staan en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. Als we een passende oplossing hebben, zullen we je hierover informeren via deze privacyverklaring. Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens in deze privacyverklaring. 

BEVEILIGING

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Wij treffen onder meer de volgende beveiligingsmaatregelen:

Wij werken zoveel mogelijk digitaal: oude papieren gaan door de shredder en digitale documenten zijn beveiligd.

GEBRUIK VAN COOKIES

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw apparaat wordt opgeslagen, zodat u herkend kunt worden. Als wij het in deze privacy- en cookieverklaring hebben over cookies, bedoelen wij daar ook vergelijkbare (volg-)technieken mee, zoals pixels.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de cookies. Hierin kunt u ook aangeven welke cookies u wilt laten plaatsen op uw computer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen als u dit belangrijk vindt en eventueel de verschillende informerende links.

Lees hier graag in onze cookietabel meer informatie over welke cookies wij gebruiken.

Welcome!. We and third-parties use cookies on our website. We use cookies for statistical, preferences and marketing purposes. Your preference can be changed by clicking ‘Manage cookies’. By clicking ‘Accept’  you accept the use of all cookies as described in our cookie-statement.

Your consent applies to the following domains: www.iDumm-Shop.nl Your current state: Allow all cookies. 

Your consent ID: cSiSJxrdUUZP8bto6H3NxxWrIoRqQdAKo1fVCKkZB+LliXPuDR3IvQ==Consent date: Monday, February 1, 2021, 02:55:00 PM GMT+1Change your consent  |  Withdraw your consent

Cookie declaration last updated on 1/21/21:

Necessary (12)

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

NameProviderPurposeExpiryType
__cfduididummshop.nlUsed by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.29 daysHTTP Cookie
__cfruididummshop.nlThis cookie is a part of the services provided by Cloudflare – Including load-balancing, deliverance of website content and serving DNS connection for website operators.SessionHTTP Cookie
_OG_GDPR_COOKIE_outgrow.usThis cookie determines whether the browser accepts cookies.SessionHTTP Cookie
cf_use_obidummshop.nlUsed to detect if the website is inaccessible, in case of maintenance of content updates – The cookie allows the website to present the visitor with a notice on the issue in question.1 dayHTTP Cookie
CookieConsentidummshop.nlStores the user’s cookie consent state for the current domain1 yearHTTP Cookie
cookietestidummshop.nlThis cookie is used to determine if the visitor has accepted the cookie consent box.SessionHTTP Cookie
JSESSIONIDnr-data.netPreserves users states across page requests.SessionHTTP Cookie
languageslideshare.netSaves the user’s preferred language on the website.1 dayHTTP Cookie
local_storage_support_testtwitter.comThe cookie is used in context with the local-storage function in the browser. This function allows the website to load faster by pre-loading certain procedures.PersistentHTML Local Storage
rc::agoogle.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website.PersistentHTML Local Storage
rc::bgoogle.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.SessionHTML Local Storage
rc::cgoogle.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.SessionHTML Local Storage

Preferences (2)

Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

NameProviderPurposeExpiryType
lang [x2]ads.linkedin.com
linkedin.com
Remembers the user’s selected language version of a websiteSessionHTTP Cookie

Statistics (6)

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

NameProviderPurposeExpiryType
_gaidummshop.nlRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.2 yearsHTTP Cookie
_gatidummshop.nlUsed by Google Analytics to throttle request rate1 dayHTTP Cookie
_gididummshop.nlRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.1 dayHTTP Cookie
collectgoogle-analytics.comUsed to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels.SessionPixel Tracker
hs_ab_testidummshop.nlThis cookie is used by the website’s operator in context with multi-variate testing. This is a tool used to combine or change content on the website. This allows the website to find the best variation/edition of the site.SessionHTTP Cookie
slideshare.experimentsslideshare.netUsed by SlideShare to determine if the visitor is participating in a design experiment.PersistentHTML Local Storage

Marketing (44)

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

NameProviderPurposeExpiryType
__hsscidummshop.nlCollects statistical data related to the user’s website visits, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded. The purpose is to segment the website’s users according to factors such as demographics and geographical location, in order to enable media and marketing agencies to structure and understand their target groups to enable customised online advertising.1 dayHTTP Cookie
__hssrcidummshop.nlCollects statistical data related to the user’s website visits, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded. The purpose is to segment the website’s users according to factors such as demographics and geographical location, in order to enable media and marketing agencies to structure and understand their target groups to enable customised online advertising.SessionHTTP Cookie
__hstcidummshop.nlCollects statistical data related to the user’s website visits, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded. The purpose is to segment the website’s users according to factors such as demographics and geographical location, in order to enable media and marketing agencies to structure and understand their target groups to enable customised online advertising.1 yearHTTP Cookie
__ptq.gifhubspot.comSends data to the marketing platform Hubspot about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.SessionPixel Tracker
__widgetsettingstwitter.comThis cookie is set by Twitter – The cookie allows the visitor to share content from the website onto their Twitter profile.PersistentHTML Local Storage
_gcl_auidummshop.nlUsed by Google AdSense for experimenting with advertisement efficiency across websites using their services.3 monthsHTTP Cookie
_s [x3]idummshop.nlCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dayHTTP Cookie
_shopify_fs [x2]idummshop.nlCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dayHTTP Cookie
_shopify_s [x3]idummshop.nlCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dayHTTP Cookie
_shopify_y [x3]idummshop.nlCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dayHTTP Cookie
_y [x3]idummshop.nlCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dayHTTP Cookie
bcookielinkedin.comUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.2 yearsHTTP Cookie
bscookielinkedin.comUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.2 yearsHTTP Cookie
hubspotutkidummshop.nlKeeps track of a visitor’s identity. This cookie is passed to the marketing platform HubSpot on form submission and used when de-duplicating contacts.1 yearHTTP Cookie
IDEdoubleclick.netUsed by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.1 yearHTTP Cookie
images/1×1.gifpublic.slidesharecdn.comUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.SessionPixel Tracker
lidclinkedin.comUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.1 dayHTTP Cookie
lissclinkedin.comUsed by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.1 yearHTTP Cookie
NIDgoogle.comRegisters a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.6 monthsHTTP Cookie
pagead/1p-conversion/#google.comPendingSessionPixel Tracker
pagead/1p-user-list/#google.comTracks if the user has shown interest in specific products or events across multiple websites and detects how the user navigates between sites. This is used for measurement of advertisement efforts and facilitates payment of referral-fees between websites.SessionPixel Tracker
pagead/landingdoubleclick.netCollects data on visitor behaviour from multiple websites, in order to present more relevant advertisement – This also allows the website to limit the number of times that they are shown the same advertisement.SessionPixel Tracker
RULdoubleclick.netUsed by DoubleClick to determine whether website advertisement has been properly displayed – This is done to make their marketing efforts more efficient.1 yearHTTP Cookie
test_cookiedoubleclick.netUsed to check if the user’s browser supports cookies.1 dayHTTP Cookie
UIDscorecardresearch.comCollects information of the user and his/her movement, such as timestamp for visits, most recently loaded pages and IP address. The data is used by the marketing research network, Scorecard Research, to analyse traffic patterns and carry out surveys to help their clients better understand the customer’s preferences.2 yearsHTTP Cookie
UIDRscorecardresearch.comCollects information of the user and his/her movement, such as timestamp for visits, most recently loaded pages and IP address. The data is used by the marketing research network, Scorecard Research, to analyse traffic patterns and carry out surveys to help their clients better understand the customer’s preferences.2 yearsHTTP Cookie
UserMatchHistorylinkedin.comUsed to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor’s preferences.29 daysHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comTries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.179 daysHTTP Cookie
YSCyoutube.comRegisters a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.SessionHTTP Cookie
yt-remote-cast-installedyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameyoutube.comStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage

Unclassified (1)

Unclassified cookies are cookies that we are in the process of classifying, together with the providers of individual cookies.

NameProviderPurposeExpiryType
{“words”:[1211673433,-799874920,998171,401309713,222771441],”sigBytes”:20}play.vidyard.comPendingSessionHTML Local Storage

Cookies van Google LLC, Amerika
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Voor dit doel worden cookies geplaatst. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld. Onder meer wordt het IP-adres gepseudonimiseerd voordat dit gegeven wordt verzonden aan Google. Daarnaast hebben wij met Google een verwerkersovereenkomst gesloten en het is Google daarbij niet toegestaan deze gegevens aan derden te verstrekken of voor andere Google diensten in te zetten. De maximale bewaartermijn van de cookies die middels deze dienst worden gebruikt is door ons ingesteld op 26 maanden. Dit betekent dat na afloop van deze termijn de gegevens niet meer kunnen worden uitgelezen. De verwerking van jouw persoonsgegevens via Google Analytics is gebaseerd op ons gerechtvaardigde belang om algemene statistieken van onze websitebezoekers te verkrijgen.

Daarnaast maken wij gebruik van het Tagmanagementsysteem van Google, Google Tagmanager.

Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Zie hier voor meer informatie over de opt-out regeling van Google.

Cookies van Hubspot, Amerika
Wij gebruiken HubSpot als ons CMS systeem, maar ook deels als marketing automation/ analytics systeem. HubSpot gebruikt hiervoor verschillende cookies, die jouw voorkeuren onthouden, maar ook die het mogelijk maken om een koppeling te maken met het systeem. Ook gebruiken wij Hubspot om onze live chat widget aan te bieden. Meer informatie lees je in onze cookietabel en op deze pagina van HubSpot. Lees voor meer informatie het de privacyverklaring van HubSpot.

Cookies van Cloudflare, Amerika
Om ons CMS systeem te kunnen laten lopen via Hubspot, maken wij gebruik van Cloudflare. Cloudfare is een inhoudsnetwerk en identificeert het vertrouwd webverkeer. Lees voor meer informatie de Privacyverklaring van Cloudflare.

Cookies van CookieInfo
Om onze cookiebanner mogelijk te maken, gebruiken wij de technische tool van CookieInfo. CookieInfo gebruikt hiervoor cookies van Cookiebot, om op te slaan of de websitebezoekers akkoord hebben gegeven voor het gebruiken van cookies of niet.  Lees graag de cookieverklaring van Cookiebot en CookieInfo voor meer informatie.

Cookies van LinkedIn, Amerika
iDumm Shop maakt gebruik van cookies en pixels, die worden ingezet voor advertentie doeleinden. Dit maakt het mogelijk om op basis van jouw interesse en (klik)gedrag binnen onze website, relevantere advertenties te tonen buiten onze website en het resultaat daarvan te meten. Als u bijvoorbeeld LinkedIn gebruikt en bepaalde pagina’s van onze website heeft bezocht, kunt u als gevolg daarvan advertenties van ons langs zien komen op LinkedIn die verband houden met uw eerdere bezoek. De pixel slaat informatie op over of u ingelogd bent en over uw interesseprofiel. Vervolgens kan reclame worden getoond (“retargeting”). We plaatsen dit soort cookies alleen als u ons hier toestemming voor geeft. Zonder toestemming kunt u de pagina gewoon blijven gebruiken en u kunt altijd bezwaar maken tegen deze vorm van profilering.

LinkedIn ‘Insight’-tags
We kunnen LinkedIn ‘Insight’-tags op onze site gebruiken om het verkeer van het sociale mediaplatform te controleren. De LinkedIn Insight-tag is een stukje lichte JavaScript-code die wordt toegevoegd aan onze website om een campagnerapportage mogelijk te maken en waardevolle inzichten over onze websitebezoekers te krijgen. We kunnen de LinkedIn Insight-tag van LinkedIn gebruiken om de prestaties en ROI van onze LinkedIn-campagnes te meten, waaronder clicks, conversies en meer. Zie voor meer info de FAQ van LinkedIn Insight Tag. Leest voor meer informatie de privacyverklaring LinkedIn voor te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen. De informatie wordt overgebracht naar en door LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Bewaartermijnen en verwijdering van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. Zie graag onze cookietabel voor de bewaartermijnen. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Social media buttons

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin. Deze knoppen worden pas actief indien u daarop klikt. De buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst wanneer u op de button klikt.

Leest u de privacyverklaring van FacebookTwitter, Instagram, en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. De informatie wordt overgebracht naar en door de social medianetwerken opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. 

Websites van derden

Deze Privacy- en Cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

KLACHTEN – AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

iDumm Shop behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Check daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

INZAGE, CORRECTIE EN RECHT VAN VERZET

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

Mocht u daar gebruik van willen maken, let dan op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

1